FUTURE METAVERSE

EEN TOEKOMSTIGE METAVERSE

.

In het najaar van 2022 staat de hele wereld te popelen om metaverses te bouwen.

Wij bij Kunst bij Gerrit ook! Sinds 2021 bouwen we ook aan een metaverse genaamd het Kunst bij Gerrit Platform – The Metaverse Of Art Communication

.

HET KUNST BIJ GERRIT – ART PLATFORM –

Het Kunst bij Gerrit Art Platform is een project om een ​​gedecentraliseerde metaverse te bouwen bovenop platforms met meerdere ketens zoals Kunst, informatie, nieuws, zaken… Vanaf het begin zal het Kunst bij Gerrit Art Platform voortdurend worden geüpgraded en ontwikkeld, waarbij de modernste technologische en economische art & business frameworks, die zorgen voor een duurzaam fundament voor de volgende decentrale art diensten, communicatie, informatie en applicaties.

In tegenstelling tot andere metaverse projecten, bouwt het Kunst bij Gerrit – Art Platform – niet zomaar een paar kunst, nieuws-, informatie-, advertenties, muziek- of videotools, sites of platforms met RPA, IA, Menu POS, Blockchain- en NFT-technologie, methoden of software, en communiceert via de metaverse.

Het Kunst bij Gerrit Art Platform richt zich op het bouwen van een gedecentraliseerd crowd-economiemodel met een kern MetaFi-platform dat de levensader vormt van de hele art metaverse informatie-economie.

Daarnaast ontwerpt Kunst bij Gerrit Art ’s werelds eerste functionele online interactieve digitale informatie- en communicatiesysteem dat haar service tot leven brengt en hun efficiëntie en bruikbaarheid aanzienlijk verbetert.

.

.

Op zo’n uitgebreid en veelzijdig platform zullen Kunst bij Gerrit Art en haar partners een reeks unieke “art”-websites en -platforms ontwikkelen en publiceren met de meest populaire functies, zoals communiceren per informatie, informatie om te informeren en nog veel meer toekomstige communicatiefuncties .

Kunst bij Gerrit Art platform begint bezoekers online te bereiken en zal verschillende tactieken gebruiken om potentiële lezers en bezoekers om te zetten in echte burgers van de metaverse. Van daaruit zal het Kunst bij Gerrit Art platform geleidelijk een gediversifieerde gedecentraliseerde informatie-economie voor het publiek ontwikkelen, met een verscheidenheid aan digitale producten en diensten op verschillende gebieden.

Wat is de Metaverse?

.

.

Welke impact kan metaverse hebben op de online en offline wereld?

.

Algemene Roadmap 2013-2025

De drie evolutionaire tijdperken van de Kunst bij Gerrit Art-metaverse zijn verbonden met de real-life ontwikkelingen van het Kunst bij Gerrit Art platform – Online Platform Concept & System. Elke markt (art, nieuws, muziek, business, radio, tv) zal worden gesimuleerd op elke hoofdsite, elke niche-omgeving, en er zullen meer uitbreidingen en subsites rond die specifieke hoofdsite op het online platform worden gebouwd.

Dit is waar we bij het Kunst bij Gerrit Art platform de afgelopen maanden in investeren, bouwen, ontwerpen en aan hebben gewerkt om een ​​unieke metaverse voor de toekomst te creëren.

.

Trending AR VR-artikelen:[There are no radio stations in the database]