TWAN VAN DE VORSTENBOSCH!

Written by on maart 9, 2022

.

TWAN VAN DE VORSTENBOSCH

Ontwikkelde zichzelf vanaf zijn prille jeugd. De compositie van afbeelding, kleur en materiaal zorgt voor een moderne dynamische uitstraling, die de schilder zelf omschrijft als ‘Modern Art Styling’.

Een autodidact die middels coaching, verbreding en zoektochten zijn aangeboren talent heeft weten te ontwikkelen tot een geheel eigen stijl van hoogwaardig niveau. Zijn carrière heeft hij stapsgewijs op kunnen bouwen en heeft vele exposities op zijn naam staan in zowel binnen als buitenland. Twan heeft een vaste kring opgebouwd van diverse galeries en opdrachtgevers waar hij al jaren mee samen wer

Een autodidact die middels coaching, verbreding en zoektochten zijn aangeboren talent heeft weten te ontwikkelen tot een geheel eigen stijl van hoogwaardig niveau. Zijn carrière heeft hij stapsgewijs op kunnen bouwen en heeft vele exposities op zijn naam staan in zowel binnen als buitenland. Twan heeft een vaste kring opgebouwd van diverse galeries en opdrachtgevers waar hij al jaren mee samen werkt.

.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *[There are no radio stations in the database]