Schilderen is mijn passie en maakt mij een relaxter en vrolijker mens

Written by on maart 7, 2021

.

Ik, Angelique Nooijen, ben geboren in 1964 te Delfgauw. Ik ben een zogenaamde autodidact en schilder al ruim 30 jaar. Ik had, toen ik van school kwam, het liefst naar de kunstacademie gewild maar ben bij toeval beland in de Forensische wereld en afgestudeerd in Amsterdam als bachelor applied science. Ik werk inmiddels ruim 36 jaar in de Forensische wereld.

Als schilder ben ik gefascineerd door het Hollandse landschap wat u dan ook terugziet in mijn werk. Ik hou van het strand, de duinen en de zee waarboven zich vaak een fascinerend wolkendek bevind hetgeen elke dag weer anders lijkt. Ik heb aan diverse locale tentoonstellingen deelgenomen.

Mijn droom is om meer naamsbekendheid te creëren en uiteindelijk minder te gaan werken zodat ik mij meer kan richten op mijn schilderkunst. Schilderen is mijn passie en maakt mij een relaxter en vrolijker mens.

Naast het schilderen restaureer ik ook oude schilderijlijsten.

Heeft u een opdracht laat dan uw wensen achter in een mail, het liefst met een foto als voorbeeld. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

,

Tagged as

[There are no radio stations in the database]